Aanbod

Teamontwikkeling die je bijblijft

Hoe vaak heb jij cursussen gevolgd waarvan je je een paar weken later alleen de lunch nog herinnerde? 'Oh ja, die training waar we kroketten kregen!' Of zo’n sessie waarbij ingewikkelde analyses werden afgenomen maar niet gezegd werd waar het écht om ging? Vaak met z'n allen in een ruimte waar de zuurstof na twee uur ver te zoeken was en de enige beweging die je kreeg in groepjes met een flap-over uiteen was. Precies, die trainingen heb je nu wel gezien.

Wat zou er gebeuren als er benoemd wordt waar het echt om gaat? Als we tot de kern komen, zonder poespas? Als we verwachtingen uitspreken, gevoelens delen? Als we aandacht en waardering hebben voor elkaar? Als iedereen kan doen waar hij goed in is en blij van wordt? Dan ontstaat er flow in een team. En flow zorgt automatisch voor een betere samenwerking en betere resultaten.

Team Stories helpt gedreven teams te groeien, op een frisse, oprechte manier. Minder vergaderen en meer echt luisteren. Terug naar de bedoeling, vol energie. Bij voorkeur op een inspirerende plek in de natuur. Teamontwikkeling die je bijblijft.

dit wil ik!

opties

team Check-up

lees meer

Wisselende diensten en projecten, noodgedwongen thuiswerken of hoge werkdruk zijn factoren die ervoor zorgen dat de verbinding binnen een team soms ver te zoeken is. We gaan maar door en door, richten ons met name op het werk dat gedaan moet worden in plaats van op elkaar. Toch is het onder dit soort omstandigheden juist van groot belang om elkaar niet kwijt te raken. Om oog te houden voor je collega’s en in te spelen op punten van zorg. Hoezeer ben je als management en collega op de hoogte hoe het écht met je teamleden gaat?

Voelen teamleden zich gehoord
Is het duidelijk welke thema’s er leven binnen het team
Is het duidelijk welke punten aandacht of zorg verdienen en welke juist vast te houden
Heeft het management handvatten om in te spelen op de behoeften van het team
Hebben teamleden inzicht in hun eigen keuzes en mogelijkheden


Na de Team Check-up

100% coronaproof

boost je team-traject

Lees meer

Herkenbaar?

Corona of niet, jullie werk gaat gewoon door
Jullie overleggen gaan vooral over de inhoud
Je mist persoonlijk contact, een sociaal praatje of even live sparren tussendoor
Er is weinig gelegenheid voor persoonlijke ontwikkeling
Er is weinig aandacht voor de successen
In verbinding blijven blijkt lastig

Er meer oog is voor elkaar?
Je meer waardering en zelfvertrouwen ervaart?
Je elkaar weer eens spreekt op een andere manier?
De positieve energie ervan af spat?
Je dingen van elkaar hoort die je nog niet wist?
De focus ligt op jullie successen?
Jullie team weer als een echt team voelt?


Wat zou er ontstaan als

100% coronaproof

Yoga of meditatie workshop

Rust en ontspanning, een moment van reflectie, even terug naar jezelf: we doen het veel te weinig. Te druk met lijstjes afvinken, geleefd door de agenda of waan van de dag. Je wilt als team graag meer rustmomenten en ontspanning inbouwen omdat je weet dat het de vitaliteit van de teamleden én teamprestaties ten goede komt. Je hebt weleens aan yoga of meditatie gedacht maar bent bang dat niet alle teamleden dat zullen waarderen omdat ze het te zweverig vinden. Maar yoga en meditatie is allesbehalve zweverig, het is namelijk een zeer krachtige manier om naar jezelf en je eigen lichaam te luisteren. Daarnaast verhoogt het de creativiteit, productiviteit en weerbaarheid. Tijdens een yoga of meditatie workshop ervaar en ontdek je:

   Technieken om (werk)stress te verminderen
   Hoe je vat krijgt op je gedachtestroom
   Hoe je kunt ontspannen, ook tijdens je werk
   Wat rust en focus met je doet
   De kracht van loslaten

Wil jij als team kennismaken met bedrijfsyoga of ervaren wat meditatie met je doet? Met deze workshop voeg je een mooie verdieping toe aan de rest van jullie programma. 
    

dit wil ik!

225 euro, 60 min. Verzorgd door yogadocent Karin Weinberg van De Yogazaak

ijsbad workshop

Ieder team heeft te dealen met uitdagingen. Een groot project, hoge werkdruk of een pandemie: er wordt regelmatig veel van medewerkers gevraagd. Op zulke momenten is het extra belangrijk om de teamspirit hoog te houden en te zorgen dat iedereen vitaal en energiek blijft. Is jullie team toe aan een gezamenlijk Oh yeah!-moment? Om samen grenzen te verleggen en het teamgevoel te versterken? En om daarbij ook nog jullie immuunsysteem een boost geven?

lees meer

Ook
online mogelijk

Tijdens een ijsbad workshop ervaar je direct dat je tot meer in staat bent dan je zelf denkt. Je leert en ontdekt:

De kracht van mindset en focus
Hoe je oog voor elkaar houdt
De meerwaarde van een buddysysteem
Hoe je omgaat met stress
Hoe belangrijk ademhaling is voor je vitaliteit


1,5 meter mogelijk

De ijsbad workshop betreft een Wim Hof Fundamentals workshop uitgevoerd door een gecertificeerde Wim Hof Instructeur.