Fris je Team op Workshop

Een hechter en vitaler team in 1 dag

plan een (IJS)koffie-call

Is jouw team klaar om van ieder individu zijn/haar kracht te benadrukken en te ervaren dat de teampower groter is dan nu tot uiting komt?

Klaar om meer energie en levenslust te ervaren? Klaar om te groeien, als persoon en als groep? Durf jij het aan?

ja dat wil ik!

EEN HECHTER EN VITALER TEAM IN 1 DAG. STA VERSTELD VAN JE EIGEN KRACHT EN DIE VAN JE COLLEGA’S!

De afgelopen tijd heeft ongetwijfeld impact gehad op jullie team, op welke manier dan ook. Wellicht hebben jullie verschillende acties ondernomen om in verbinding te blijven en de teamspirit hoog te houden. Toch gebeurde er veel online, gingen overleggen met name over de inhoud en was het contact vluchtiger. Je miste de gezelligheid, het sociale praatje tussendoor of even live sparren.

Je wil blijven groeien als team en het beste wat je in huis hebt naar voren laten komen. Ook wil je gewoon weer lol maken met elkaar en het teamgevoel versterken. Met aandacht voor vitaliteit, mindset en ieders kracht. Je bent klaar voor positieve energie en een gezamenlijk ‘Oh yeah!-moment’. Om samen grenzen te verleggen en je comfortabel te voelen in het oncomfortabele. Omdat je meer aankunt dan je in eerste aanleg denkt.


Herkenbaar?

ja dat herken ik!

"If you can learn how to use your mind, anything is possible"

wim hof

Heb je elkaar weer echt ontmoet

Ben je je bewust van de kracht van mindset en focus

Is er meer oog voor elkaar

Ben je je bewust van elkaars talenten en kwaliteiten

Weet je stress beter te reduceren door middel van je ademhaling

Heb je ervaren hoe je je comfortabel kan voelen in het oncomfortabele

Ben je je bewust van de kracht van loslaten

Spat de positieve energie van jullie team af

Ervaar je meer zelfvertrouwen en waardering

Ligt de focus op jullie successen

Voelt jullie team weer als een echt team


Na de Fris Je Team Op-workshop :

Plan een (ijs)koffie-call!

wat houdt de Fris je team op-workshop in?

Volledig teamprogramma gericht op verbinding en vitaliteit

Iedereen gaat naar huis met een positieve intentie voor zichzelf én voor het team

IJsbadervaring

Theorie Wim Hof Methode

Wim Hof Ademsessie

Alle benodigde materialen

1497,- exclusief btw

Prijsindicatie o.b.v. 10 tot 15 personen. Bij >15 personen worden meerdere instructeurs ingezet.

ik heb interesse!

De workshop betreft een volledige Wim Hof Fundamentals workshop, uitgevoerd door een gecertificeerde Wim Hof Instructeur. Daarnaast ben ik (Claartje) als teamcoach aanwezig om het teamproces te begeleiden. De duur van de workshop is gemiddeld 4-5 uur, afhankelijk van de groepsgrootte. 

Ilona

Wauw wat een adrenaline, gevoel van overwinning en geluk! Ook al kende ik nog niet iedereen even goed, we waren echt een team!

Maarten

Ik heb me in tijden niet zo energiek gevoeld. Dit is voor mij het begin van een vitalere leefstijl. Fijn dat we elkaar als collega's hier scherp op houden.

Jeroen - Wim Hof Instructeur
Lifecoach en levensgenieter Jeroen ondervond persoonlijk wat de Wim Hof Methode voor hem betekende in zijn jarenlange zoektocht als drager van de ziekte van Lyme. Sindsdien is het zijn missie om samen met jou op zoek te gaan naar de oerkracht die schuilt in een ieder van ons. Omdat iedereen het verdient om gelukkig, gezond en sterk te zijn. Wanneer Jeroen niet in zijn ijsbad zit, wandelt hij op de Veluwe en wordt hij blij van een goede espresso.

de instructeurs

Boy - Wim Hof Instructeur
Ook Boy ondervond aan den lijve wat de Wim Hof Methode kan betekenen voor je gezondheid, positiviteit en energie. Tijdens een Wim Hof week in Polen zag hij niet alleen bij zichzelf - hij lijdt aan de auto-immuunziekte sclerodermie - maar ook bij veel anderen wonderen gebeuren. Die energie en positiviteit gunt hij iedereen.  Wanneer Boy niet in zijn ijsbad zit, vind je hem op zijn motor of hangt hij in de touwen van de survivalbaan.

Wim - Wim Hof Instructeur 
Wim - partner van Claartje - heeft zoveel energie gekregen door de Wim Hof Methode, dat hij deze het liefst combineert met hardlopen. Tijdens de zogeheten run-dip-runs duikt hij regelmatig de Singel van Alkmaar in of spot je hem op andere plekken in het wild. Ondertussen steekt hij iedereen aan met zijn enthousiasme en liefde voor kou. Ook specialiseert hij zich in ademhaling omdat hij merkt dat veel mensen daar sterk geholpen mee zijn.

Claartje - Teamcoach
Claartje werkte bijna 20 jaar bij de politie waarvan jarenlang als commandant binnen de Mobiele Eenheid. Daarnaast trainde en coachte zij verschillende teams en leidinggevenden op het gebied van mentale kracht, verbindende communicatie en persoonlijk leiderschap. Tijdens de ijsbad workshop volgt Claartje de teamprocessen op de voet en houdt ze als coach ook oog voor de individuele processen. 

laten we kennismaken!

Werkte o.a. voor:

veelgestelde vragen

Kan iedereen meedoen aan de Fris Je Team Op-workshop?
Ja, echter zwangere vrouwen en mensen met epilepsie zijn uitgesloten van deelname aan het Wim Hof Fundamentals gedeelte (ademsessie en ijsbad). Het is een ieders eigen verantwoordelijkheid om dit vooraf te melden. Wel kunnen zij aanwezig zijn en meedoen met de rest van het programma.

Kan de Fris Je Team Op-workshop ook op een eigen locatie plaatsvinden?
Ja, dat is mogelijk. Al het benodigde materiaal wordt door ons verzorgd. Vooraf zullen we gezamenlijk de bijzonderheden doornemen.

Plan een koffie-call