werkwijze

Maatwerk

Is jullie team klaar om te groeien maar hebben jullie net iets anders nodig dan het doorsnee aanbod? Dat komt mooi uit, want doorsnee teams bestaan niet. Daarom wordt ieder programma met zorg samengesteld en afgestemd op de wensen en behoeften van het team. 

vertel me meer

1

2

3

allereerst...

Allereerst voeren we een kennismakings-gesprek waarbij we de kenmerken van het team bespreken. Denk aan het aantal teamleden, samenstelling, werkgebied, aandachtspunten, behoeften etc. Ook bespreken we de globale coachvraag en coachthema's. We nemen de verschillende opties door en stellen in grote lijnen het programma samen. Hierop maak ik een offerte.

daarna...

Na goedkeuring van de offerte vindt er een uitgebreid intakegesprek plaats met de aanvrager(s) om de coachvraag helder te krijgen. Dit kan het managementteam zijn maar dat hoeft niet. Het kan zijn dat na het intakegesprek ook enkele andere teamleden bevraagd worden, om te toetsen of de coachvraag overeenkomt met de beleving en behoeften van het team.

uiteindelijk...

Dan is het tijd voor de teamtraining, coachsessie of het traject. Tijd voor bewustwording, energie en het opdoen van nieuwe inzichten. Tijd om herinneringen te maken met elkaar. Om te groeien als persoon en als team. Om ieders talent te erkennen, inclusief dat van jezelf. En om de nieuwe inzichten te borgen. Tijd voor teamontwikkeling die je bijblijft.

het proces