IJSBAD Workshop

Tijdens een ijsbad workshop ervaar je direct dat je tot meer in staat bent dan je zelf denkt. Je leert en ontdekt:

De kracht van mindset en focus
Hoe je oog voor elkaar houdt
De meerwaarde van een buddysysteem
Hoe je omgaat met stress
Hoe belangrijk ademhaling is voor je vitaliteit

1,5 meter mogelijk

Ieder team heeft te dealen met uitdagingen. Een groot project, hoge werkdruk of een pandemie: er wordt regelmatig veel van medewerkers gevraagd. Op zulke momenten is het extra belangrijk om de teamspirit hoog te houden en te zorgen dat iedereen vitaal en energiek blijft. Is jullie team toe aan een gezamenlijk Oh yeah!-moment? Om samen grenzen te verleggen en het teamgevoel te versterken? En om daarbij ook nog jullie immuunsysteem een boost geven?
De ijsbad workshop betreft een Wim Hof Fundamentals workshop uitgevoerd door een gecertificeerde Wim Hof Instructeur.

Corona heeft ongetwijfeld impact gehad op jullie team, op welke manier dan ook. Toch wil je blijven groeien als team en het beste wat je in huis hebt naar voren laten komen. Je vindt het belangrijk dat je teamleden zich vitaal voelen en zich bewust zijn van hun gezondheid, zowel fysiek als mentaal. Want fitte, vitale teams ervaren meer plezier en energie wat de teamprestaties zeker ten goede komt. 

Is jouw team klaar voor een ijsbad workshop?

Dit wil ik!

De workshop wordt gegeven door een ervaren Wim Hof Instructeur, daarnaast ben ik (Claartje) als teamcoach aanwezig om het teamproces te begeleiden. De duur van de workshop is afhankelijk van de groepsgrootte. Je stapt om de beurt het ijsbad in waardoor de 1,5 meter gewaarborgd kan worden. Bij grote groepen worden meerdere instructeurs en ijsbaden ingezet. Het is mogelijk om bij jullie op locatie te komen.

Is jouw team klaar om van ieder individu zijn/haar kracht te benadrukken en te ervaren dat de teampower groter is dan nu tot uiting komt? Klaar om meer energie en levenslust te ervaren? Klaar om te groeien, als persoon en als groep? Praktisch

Jeroen - Wim Hof Instructeur
Lifecoach en levensgenieter Jeroen ondervond persoonlijk wat de Wim Hof Methode voor hem betekende in zijn jarenlange zoektocht als drager van de ziekte van Lyme. Sindsdien is het zijn missie om samen met jou op zoek te gaan naar de oerkracht die schuilt in een ieder van ons. Omdat iedereen het verdient om gelukkig, gezond en sterk te zijn. Wanneer Jeroen niet in zijn ijsbad zit, wandelt hij op de Veluwe en wordt hij blij van een goede espresso.

de instructeurs

Boy - Wim Hof Instructeur
Ook Boy ondervond aan den lijve wat de Wim Hof Methode kan betekenen voor je gezondheid, positiviteit en energie. Tijdens een Wim Hof week in Polen zag hij niet alleen bij zichzelf - hij lijdt aan de auto-immuunziekte sclerodermie - maar ook bij veel anderen wonderen gebeuren. Die energie en positiviteit gunt hij iedereen.  Wanneer Boy niet in zijn ijsbad zit, vind je hem op zijn motor of hangt hij in de touwen van de survivalbaan.

Wim - Wim Hof Instructeur i.o.
Wim - partner van Claartje - heeft zoveel energie gekregen door de Wim Hof Methode, dat hij deze het liefst combineert met hardlopen. Tijdens de zogeheten run-dip-runs duikt hij regelmatig de Singel van Alkmaar in of spot je hem op andere plekken in het wild. Ondertussen steekt hij iedereen aan met zijn enthousiasme en liefde voor kou en moet hij alleen zijn examen nog doen voordat hij zich officieel Wim Hof Instructeur mag noemen.

Claartje - Teamcoach
Hoewel Claartje er op de foto warmpjes bijzit (het liefst met een latte), heeft zij inmiddels ook haar ijsbad ervaring gehad. Binnen de politie trainde zij jarenlang de Mobiele Eenheid en andere teams en leidinggevenden, onder ander op het gebied van mentale kracht en persoonlijk leiderschap. Tijdens de ijsbad workshop volgt Claartje de teamprocessen op de voet en houdt ze als coach ook oog voor de individuele processen. 

Ilona

Wauw wat een adrenaline, gevoel van overwinning en geluk! Ook al kende ik nog niet iedereen even goed, we waren echt een team!

reviews

Maarten

Ik heb me in tijden niet zo energiek gevoeld. Dit is voor mij het begin van een vitalere leefstijl. Fijn dat we elkaar als collega's hier scherp op houden.

reviews

Bonus!

Als bonus ontvangen jullie het E-book Met deze trucs blijf je als team in verbinding


vrijblijvend kennismaken?

investering

Inbegrepen:
- Theorie Wim Hof Methode
- Ademsessies
- IJsbad ervaring
- Alle benodigde materialen

Extra:
- E-book Met deze trucs blijf je als team in verbinding

IJsbad Workshop

prijs op aanvraag*

*Prijs afhankelijk van de duur van de workshop, de groepsgrootte en de rest van het programma.

Positieve energie

vitaliteit

zelfver-trouwen

Verbinding

Flash

#

veelgestelde vragen

Kan de ijsbad workshop ook op een eigen locatie plaatsvinden?
Ja, dat is mogelijk. Al het benodigde materiaal wordt door ons verzorgd. Vooraf zullen we gezamenlijk de bijzonderheden doornemen.

Kan iedereen meedoen aan de ijsbad workshop?
Nee, zwangere vrouwen en mensen met hartaandoeningen, epilepsie of andere relevante aandoeningen zijn uitgesloten van de ijsbad workshop, Het is een ieders eigen verantwoordelijkheid om dit vooraf te melden.